Werkwijze

Snelle en flexibele juridische vertaalservice

Wij doen ons uiterste best een snelle en flexibele vertaalservice te bieden. Uiteraard zijn wij, als het gaat om het legaliseren van de vertalingen, afhankelijk van de desbetreffende instanties. Hoe graag wij dat soms ook zouden willen, kunnen wij hier geen invloed op uitoefenen. Het is daarom belangrijk uw stukken en documenten tijdig te verzamelen en bij ons ter vertaling aan te bieden. Het aanbieden van de stukken kan zowel per e-mail, fax als post. Uiteraard behandelen wij uw stukken met grote zorg en uiterste vertrouwelijkheid.

Zeer aanvaardbare prijs voor al uw juridische vertalingen

Wij werken tegen een zeer aanvaardbare prijs. De prijs van een vertaling is afhankelijk van de lengte van de tekst, het onderwerp en welke talencombinatie (brontaal-doeltaal) van toepassing is. Ook een eventueel noodzakelijke legalisatieprocedure is van invloed op de prijs.

Gratis en vrijblijvende offerte

Wilt u een juridisch document laten vertalen, maar eerst vooraf weten hoeveel dit kost? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte. Bij voorkeur mailt of faxt u ons de stukken waarvoor u een vertaling behoeft, zodat wij de offerte hierop kunnen afstemmen. Ook voor deskundig advies of andere vragen omtrent juridische vertalingen kunt u bij ons terecht.